Det lokale præg og nærheden til de dyrkede råvarer samt netværk er en af grundene til, at Hirse Christensen vendte blikket mod hjemegnen ved Tversted.
Selve konceptet var da også tænkt godt igennem, før Hirse flyttede teltpælene fra Aarhus hjem til sit oprindelige hood mellem Tversted og Bindslev.
Realiseringen af hendes drøm første til Hirseriet, som vi tidligere kortfattet har omtalt på NordsøPosten. Hirse beskriver med egne ord stedet en café med kvalitet, afslappet atmosfære og et menukort, hvor retterne i videst muligt omfang er tilberedt af helt lokale og økologiske råvarer.
– Jeg er ret optaget af det der med cirkulær økonomi, og så er det rigtigt vigtigt for mig, at jeg er med til at generere økonomi her i lokalområdet. Og så skal folk, der kommer her bare have en god oplevelse, forklarer Hirse til Visit Nordvestkysten, der har spottet Hirseriet.
Den unge iværksætter med de lokale rødder, som til en start holder åbent hele sommeren, kan foreløbig fastslå, at hun har fået sparket rigtig godt gang i Hirseriet.
Hirseriet serverer blandt andet lækre, lette salater, paninis og kager. Til maden kan man få hjemmelavet kaffe, limonade, udvalgte sommervine og specialøl.
Caféen ligger placeret lige uden for Tversted ved Isager Strik.
Læs hele artiklen ved kilden her hos Visit Nordvestkysten: Hirse følger ny trend og går efter den lokale drøm i Hirseriet
Link til tidligere artikel