Der var tydeligvis glæde hos restauratør Åge Vinther og fru Klerly, da de onsdag aften igen tog imod gæster hos Restaurant Tannishus.
Eftersom de ellers voldsomt populære buffeter ikke er mulige at stille an under coronakrisen, forsøger restauratøren sig nu med nye tiltag, hvoraf et er stegt rødspætte til bare 100 kroner hver onsdag aften.
Smørstegt rødspætte med nye kartofler, smørsauce, hakket persille og tyttebær er en rigtig klassiker, men retten forudsætter altså gode råvarer, som restauratør Åge Vinther blandt andet får fra Venmark Fisk i Hirtshals.
At rødspætterne var friske og af høj kvalitet, fremgik ikke bare i køkkenet, hvor restauratøren fremviste dagens levering, men var især også tydeligt, da aftenens ret efter kun kort tids hyggelig venten ved bordet blev serveret i restauranten.
Med sprøde asparges, gulerod, spidskål, små kartofler, persillesovs og tyttær kom den tilpas stegte og store rødspætte i dén grad til sin ret. Her må virkelig være lagt op til et hit, hvis man vil ud at spise en onsdag aften.
Endelig er der, som det fremgår nedenfor, ikke blot nyt på menukortet hver fredag, men trods alt altså også en fortsættelse af den traditionsrige torsdag med Tverstedaften.