• Annoncering
  • Kontakt
  • Retningslinjer
Prøv vores mørke tema
NordsøPosten.dk

Topbanner

  • Nyheder
  • Kultur
  • Sport
  • Erhverv
  • Politik
  • Fritid
  • Debat
  • Børn & Unge
  • 112
  • Navne
  • Sponsorartikler
    • Arkiverede sponsorartikler
Intet resultat
Se alle resultater
  • Nyheder
  • Kultur
  • Sport
  • Erhverv
  • Politik
  • Fritid
  • Debat
  • Børn & Unge
  • 112
  • Navne
  • Sponsorartikler
    • Arkiverede sponsorartikler
Intet resultat
Se alle resultater
NordsøPosten.dk
Intet resultat
Se alle resultater

Topbanner

Glæde over genåbning på Tannishus

Efter genåbningen serverer restauratør Åge Vinther på Tannishus hver onsdag en lækker stegt rødspætte fra Venmark Fisk.

af Niels Skipper
28. april 2021
i Erhverv
Datteren Nina, Klerly, Åge og sønnen Sofus på Tannishus.

Datteren Nina, Klerly, Åge og sønnen Sofus på Tannishus.

Langbanner Top

Der var tydeligvis glæde hos restauratør Åge Vinther og fru Klerly, da de onsdag aften igen tog imod gæster hos Restaurant Tannishus.

Eftersom de ellers voldsomt populære buffeter ikke er mulige at stille an under coronakrisen, forsøger restauratøren sig nu med nye tiltag, hvoraf et er stegt rødspætte til bare 100 kroner hver onsdag aften.

Smørstegt rødspætte med nye kartofler, smørsauce, hakket persille og tyttebær er en rigtig klassiker, men retten forudsætter altså gode råvarer, som restauratør Åge Vinther blandt andet får fra Venmark Fisk i Hirtshals.

At rødspætterne var friske og af høj kvalitet, fremgik ikke bare i køkkenet, hvor restauratøren fremviste dagens levering, men var især også tydeligt, da aftenens ret efter kun kort tids hyggelig venten ved bordet blev serveret i restauranten.

Med sprøde asparges, gulerod, spidskål, små kartofler, persillesovs og tyttær kom den tilpas stegte og store rødspætte i dén grad til sin ret. Her må virkelig være lagt op til et hit, hvis man vil ud at spise en onsdag aften.

Kuffert Tannishus scaled e1619637502387
Hyggen er som altid i højsædet med masser af detaljer og sjove historier i interiøret.

Endelig er der, som det fremgår nedenfor, ikke blot nyt på menukortet hver fredag, men trods alt altså også en fortsættelse af den traditionsrige torsdag med Tverstedaften.

Tverstedaften Fredag Tannishus

 

Tags: ark FiskRestaurant TannishusVenm
DelTweetSend

Langbanner

Tilmeld
Giv besked ved
0 Kommentarer
Inline meninger
Se alle kommentarer

Stort sidebanner


Lille sidebanner

NordsøPosten.dk

NordsøPosten.dk er ejet af Niels Skipper under virksomheden Skipper & Skipper.

Målet med netmediet er at præsentere lokale nyheder med kvalitet og hurtighed.

CVR-nr. 41271825

Følg os

Annoncering

Kontakt Niels Skipper for priser angående annoncering.

Du kan bruge e-mail adressen nedenunder eller benytte vores kontaktformular ved at klikke her.

Niels Skipper

Mobil: 28 74 27 48
E-mail: niels@nordsoeposten.dk

Kategorier

  • 112
  • Børn & Unge
  • Debat
  • Erhverv
  • Fritid
  • Kultur
  • Navne
  • Nyheder
  • Politik
  • Sponsorartikler
  • Sport

Lavet af Høj Data.

  • Nyheder
  • Kultur
  • Sport
  • Erhverv
  • Politik
  • Fritid
  • Debat
  • Børn & Unge
  • 112
  • Navne
  • Sponsorartikler
  • Arkiverede sponsorartikler
  • Arkiv

Lavet af Høj Data.

Du er ved at sende email til

Flyt kommentar