• Annoncering
  • Kontakt
  • Retningslinjer
  • Cookiepolitik
Prøv vores mørke tema
NordsøPosten.dk

Topbanner

  • Nyheder
  • Kultur
  • Sport
  • Erhverv
  • Politik
  • Fritid
  • Debat
  • Børn & Unge
  • 112
  • Navne
  • Sponsorartikler
    • Arkiverede sponsorartikler
  • Arkiv
Intet resultat
Se alle resultater
  • Nyheder
  • Kultur
  • Sport
  • Erhverv
  • Politik
  • Fritid
  • Debat
  • Børn & Unge
  • 112
  • Navne
  • Sponsorartikler
    • Arkiverede sponsorartikler
  • Arkiv
Intet resultat
Se alle resultater
NordsøPosten.dk
Intet resultat
Se alle resultater

Topbanner

Rejen fejres af Royal Greenland

Selvom rejen ikke ser ud af meget, skal man ikke tage fejl af det lille skaldyr. Rejer er en delikat spise, der kan bruges i utroligt mange retter, hvilket i dag fejres af Royal Greenland..

af NordsøPosten
1. marts 2021
i Erhverv
Her er det alt godt fra havet på et utrolig lækkert stjerneskud med friskpillede rejer hos Café Møller i Hirtshals. Foto: Arkiv.

Her er det alt godt fra havet på et utrolig lækkert stjerneskud med friskpillede rejer hos Café Møller i Hirtshals. Foto: Arkiv.

Langbanner Top

Rejer er gode til både hverdag og højtider. Man kan sætte dem sammen med mange forskellige smage for et varieret udtryk rækkende fra stærkt over børnevenligt til klassisk eller asiatisk og meget andet.

Udover at smage fantastisk er rejer også utroligt sunde. Det er da heller ingen hemmelighed, at Royal Greenland elsker rejer. Derfor synes selskabet, at det er blevet tid til at sætte ekstra fokus på den smagfulde delikatesse, skriver FiskerForum.

Så velkommen til Rejens Fødselsdag

Rejen er en favorit på både frokost- og middagsbordet, og især til højtiderne er det lille skaldyr en fast del af menuen for rigtig mange.

Der er mange fordele ved rejer, og en af dem er, at man kan bruge rejer i stort set alle slags retter. Rejer kan indgå som hovedingrediensen i en klassisk rejecocktail eller i salater, eller de kan bruges som delikat pynt på for eksempel stjerneskud eller små hapsere.

Rejer kan endda bruges i supper – men pas endelig på ikke at lade dem koge med, da de så blive seje og tørre. De skal bare tilsættes lige til sidst.

En anden stor fordel ved rejer er, at de er utroligt sunde. Rejer har nemlig både et højt proteinindhold og et lavt fedtindhold. Proteinrige fødevarer giver den bedste mæthedsfornemmelse, som holder i lang tid.

Derfor er det også oplagt at bruge rejer til frokost og i madpakken – især til børn i skolen for at sikre den bedste læring. Derudover er protein også en af kroppens byggesten, så det er vigtigt, det indgår i kosten (kilde: sundhed.dk).

Måske vil du bemærke, at vi også fejrer Rejens Fødselsdag, der hvor du handler. Kig endelig forbi – måske finder du et godt tilbud på rejer?

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med rejer i til frokost eller madpakken, kan du blive inspireret lige her.

Rejer på menuen
Sæt rejer på menuen! Her er 3 forslag, du kan bruge til både hverdag og (fødselsdags-)fest.

  • Rejer med rygeost i lun pandekage

rejer rygeost

Kilde: FiskerForum.

Tags: RejerRoyal Greenland
DelTweetSend

Langbanner

Tilmeld
Giv besked ved
0 Kommentarer
Inline meninger
Se alle kommentarer

Stort sidebanner

Lille sidebanner

NordsøPosten.dk

NordsøPosten.dk er ejet af Niels Skipper under virksomheden Skipper & Skipper.

Målet med netmediet er at præsentere lokale nyheder med kvalitet og hurtighed.

CVR-nr. 41271825

Følg os

Annoncering

Kontakt Niels Skipper for priser angående annoncering.

Du kan bruge e-mail adressen nedenunder eller benytte vores kontaktformular ved at klikke her.

Niels Skipper

Mobil: 28 74 27 48
E-mail: niels@nordsoeposten.dk

Kategorier

  • 112
  • Børn & Unge
  • Debat
  • Erhverv
  • Fritid
  • Kultur
  • Navne
  • Nyheder
  • Politik
  • Sponsorartikler
  • Sport

Lavet af Høj Data.

  • Nyheder
  • Kultur
  • Sport
  • Erhverv
  • Politik
  • Fritid
  • Debat
  • Børn & Unge
  • 112
  • Navne
  • Sponsorartikler
  • Arkiverede sponsorartikler
  • Arkiv

Lavet af Høj Data.

Du er ved at sende email til

Flyt kommentar