Biomega – premium bioraffinaderi til gavn for dyr og mennesker
Hos Biomega bruger de unikke, patenterede hydrolyseprocesser til at omdanne frisk laks til lakseproteiner og -olier, som anvendes til bl.a. fødevarer, foder til kæledyr og andre sektorer inden for sundhed og ernæring.
Virksomheden har eksisteret siden 2000 med produktion i Norge og har for nylig fået en større kapitalindsprøjtning for at finansiere den store vækst. Med andre ord går det rigtig godt, og vi er nu i gang med at bygge vores første fabrik i Danmark.
Fabrikken kommer til at ligge i Hirtshals og er endnu under opbygning. Vi forventer at starte produktionen op i juli 2022, og her bliver du en af de allerførste til at servicere maskinparken, som mest består af mejeriudstyr.
Det er en helt unik chance, hvor du, sammen med resten af de nye medarbejdere, kan være med til at opbygge kulturen og komme med ideer til og meninger om, hvordan vi kan skabe smidige produktionsprocesser.
– Du kan komme med, helt inden vi starter op, og bidrage med dine egne ideer til optimering, fx om der skal nye sensorer til, flyttes elskabe eller noget helt tredje, fortæller teknisk chef Peter Krüger.
Vil du vide mere om din nye arbejdsplads? Læs med her.
Du sørger for, at produktionen kører optimalt
Vi regner med at køre produktionen mandag til fredag her til en start, men vil sandsynligvis ende med døgndrift 7 dage om ugen, når vi sammen vurderer, at alt kører som smurt.
Hvordan dine vagter kommer til at se ud, er derfor ikke fastlagt endnu. Men som den første tekniker kan du være med til at beslutte, hvad der fungerer bedst for dig.
– Selvfølgelig skal ingen gå her i mere end 37 timer om ugen. Så vi får sammen lavet en god vagtordning, og vi sørger for, at alle hjælper til og afløser – selv jeg og fabrikschefen Nick – så du trygt kan gå fra fabrikken, når du har fyraften, forklarer Peter Krüger.
Processerne for teknisk vedligehold skal også fastlægges, og det er du med til. Vi regner med, at du blandt andet skal:
- overvåge processer for varmebehandling, separering, filtrering, centrifugering osv.
- tage kedelprøver
- servicere, kalibrere, fejlfinde på og reparere alt udstyr på fabrikken
- lave forebyggende vedligehold.
Har du hænderne skruet godt på?
Det vigtigste er, at du er serviceminded og fiks på fingrene. Vi forestiller os, at du har mange års erfaring som elektriker, mekaniker, reparatør eller inden for lignende tekniske fag, eller at du er nyuddannet med svendebrev.
Det er helt perfekt, hvis du også er autoriseret kedelpasser eller kommer fra fødevarebranchen.
Er du klar til at starte produktionen op?
Så skynd dig at klikke på ”Søg stillingen”. Vi kalder løbende til samtale, så søg hellere i dag end i morgen.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fabrikschef Nick Christensen på 54 34 72 22 eller teknisk chef Peter Krüger på 40 35 92 52.