Aldrig så snart var Andreas Winther ansat som restaurantchef hos Camila Andersen og Thomas Topholt, før han har været rundt og tale med en del unge mennesker i jagten på, at finde de helt rigtige reservetjenere til teamet, inden de åbner op den 6. maj hos Topholt & Andersen.
– Vi er en lille virksomhed, hvor der er rig mulighed for at udvikle din viden om mad og vin eller udvikle kompetencer indenfor kundekontakt, tale til forsamlinger og meget andet, oplyser Andreas Winther, der endnu ikke har nok reservetjenere til tjansen i den hæderkronede restaurant på Vendelbohus.
Du kan tjekke enten deres hjemmeside – topholt-andersen.dk, eller deres Facebook – Topholt&Andersen.
Du kan både komme med eller uden erfaring, det vigtigste er passionen og viljen til at udvikle dig.
Du vil arbejde med:
• Gæstekontakt
• Servering
• Præsentation
• Rengøring, opdækning, oprydning
• At give vores gæster den bedste oplevelse
De forventer at du:
• Møder på arbejde velforberedt og med et smil på læben.
• At du er serviceminded og sætter gæsten forrest, samt stræber efter, at give en uforglemmelige oplevelse.
• At du er klar til at udvikle dig både personligt og professionelt.
Arbejdstiden vil ligge om aftenen og i weekenden, så det kan passe med eventuelt studie.
Send dit CV og ansøgning på deres mail topholt-andersen@outlook.dk.