Lokale Amanda Axelsen er uddannet bager og blev som tidligere omtalt på netavisen i 2018 honoreret med guldmedalje til sin svendeprøve på Aalborg Techcollege.
På søndag underviser Amanda så på et kursus i glutenfri bagning hos Kornets Hus. Med hende som guide er man utvivlsomt i de bedste hænder, idet hendes glutenfri boller er vidt berømte blandt gæsterne.
På kurset i glutenfri brødbagning præsenterer hun deltagerne for glutenfrie korn, frø og meltyper samt guider alle gennem forskellige opskrifter. Deltagelse i kurset giver dig mulighed for, at du bedre kan navigere i kombinationsmulighederne af de glutenfrie råvarer. Man arbejder med mel fremstillet af havre, boghvede, sorghum, hirse og quinoa som de foretrukne ingredienser.
Der vil i forbindelse med kurset være et oplæg, omhandlende en bred vifte af glutenfrie råvarer og deres egenskaber. Det kan man læse lidt mere om og melde sig til her: Bagekursus.